Bij Fietsverhuur Schermer ben je aan het juiste adres voor een dagje fietsen in de polder

Fietsverhuur Schermer is een klein bedrijf dat eind 2022 is opgericht door Bart en Marloes uit de behoefte om laagdrempelig gebruik te kunnen maken van elektrische fietsen. Bart en Marloes zijn partners, zowel privé als zakelijk. Samen zijn ze een sterk team dat met veel plezier werkt voor Fietsverhuur Schermer.

Toen ze een aantal jaar geleden verhuisden naar Schermer beviel dat eigenlijk veel beter dan ze ooit hadden kunnen bedenken. Er is veel ruimte, mooie natuur en genoeg te ondernemen (ook met kinderen). Doordat ze zelf in de Schermer wonen weten ze de leukste plekken en lekkerste eettentjes moeiteloos te vinden. Een omgeving die het waard is om te delen dus. 

De omgeving

De Schermer is een mooi gebied. Het is een droogmakerij in het voormalig merengebied van Noord-Holland. Er staan tientallen authentieke molens waar je ook in kunt of rijd eens door Land van Leeghwater. Aangrenzend vind je de Beemster - een stukje UNESCO-Werelderfgoed - een uniek polderlandschap die het echt waard is om te bezoeken.

Meer naar het westen vind je het Noordhollands Duinreservaat, de Schoorlse Duinen en het strand. Heerlijk om op een zonnige dag naar toe te fietsen. Met behulp van onze elektrische fietsen ben je er binnen no-time!

Enthousiast geworden over de omgeving? Je reserveert onze fietsen via het reserveringsformulier. 

Bekijk onze fietsen
Neem contact met ons op

Vul het reserveringsformulier in