Huur elektrische fietsen om de omgeving van Schermer te verkennen

Bij Fietsverhuur Schermer verhuren wij premium elektrische fietsen met alles erop en eraan. De fietsen zijn te huren met verschillende accessoires om de fietsrit zo fijn mogelijk te maken.

Wij hebben fijne elektrische fietsen die we GRATIS leveren en ophalen

Bij Fietsverhuur Schermer huur je gemakkelijk een fiets voor een dagje uit. Al onze fietsen zijn elektrisch. Super fijn als je een steuntje in de rug kunt gebruiken tijdens het fietsen. 

Onze fietsen zijn premium elektrische fietsen, goed onderhouden en gemakkelijk in gebruik. De fietsen zijn geschikt voor personen van 150 tot 200 cm en standaard voorzien van een accu met een gemiddelde actieradius van 40 tot 80 km. Daarnaast kunnen deze worden voorzien van een zwaardere accu voor een extra groot actieradius van 60 tot 120 km. Zo kan iedereen gebruik maken van onze elektrische fietsen.

Fietsaccessoires en routes

Wanneer je een fiets huurt bij Fietsverhuur Schermer leveren we de fiets af met alle accessoires die je er bij hebt gehuurd. Denk bijvoorbeeld aan fietstassen, helmen, kinderzitjes, spiegels en sloten.

Ga je met kleine kinderen op pad? Dan kunnen we de fietsen leveren met kinderzitjes voor- en/of achterop. Geef dit dan aan bij de reservering, dan maken wij de fiets met kinderzitjes in orde.

Wanneer je eenmaal met de fiets gaat rijden is het wel zo fijn om een route te volgen. De omgeving van Schermer en de Beemster staat vol met bezienswaardigheden, zoals authentieke molens, musea, forten en boerderijen. Op de site vind je een folder met verschillende routes om te rijden.

Levering en ophalen van de fietsen

Om het zo gemakkelijk mogelijk te maken leveren we de fietsen GRATIS af. Dit doen wij de avond voorafgaand aan de reservering tussen 19.00 uur en 22.00 uur. De fietsen worden weer opgehaald op de (laatste) dag van de reservering vanaf 19.00 uur.

Reserveren

Wanneer je een fiets wilt huren kun je via het reserveringsformulier op de website reserveren. Bij voorkeur reserveert u tenminste 48 uur van te voren. Wilt u binnen 48 uur reserveren, belt u ons dan eerst even voor de mogelijkheid.

 

Reserveren
Neem contact met ons op

Vul het reserveringsformulier in