Met onze fietsverhuur ontdek je de Beemster

Kom de Beemster ontdekken met Fietsverhuur Schermer! Geniet van het mooie polderlandschap, de molens, de mooie stolpboerderijen en lekkere horecagelegenheden.

 

Fietsverhuur in de Beemster

Bij Fietsverhuur Schermer huur je fietsen om een dagje het mooie polderlandschap te ontdekken en alle mooie bezienswaardigheden te bezoeken. Aangrenzend vind je de Beemster waar je gemiddeld binnen een half uurtje naartoe fiets. Ontdek zelf waarom de Beemster op de UNESCO-Werelderfgoedlijst staat. Het unieke polderlandschap is het echt waard om te bezoeken.

  • Fietsen huren in de Beemster
  • Fietsen worden GRATIS* afgeleverd voor de deur
  • Ontdek het mooie polderlandschap
  • Gemakkelijk reserveren
  • 7 dagen per week geopend

De historie van de Beemster

De Beemster is een stukje geschiedenis waar je doorheen kunt fietsen. Met je gehuurde elektrische fiets kom je langs allerlei bezienswaardigheden. Zo zijn er veel molens om te bekijken, maar ook veel mooie stolpboerderijen. De Beemster is in principe ook een agrarisch gebied. De Beemsterkaas is inmiddels een bekend stukje kaas en is al eeuwen een begrip in Nederland. Jouw ontdekkingstocht door de Beemster begint bij onze fietsverhuur.

Fietsen en fietsverhuur in de Beemster

In de Beemster zijn veel verschillende fietsroutes. Er zijn routes van maar een paar kilometer maar ook fietsroutes van tientallen kilometers. Welke je kiest ligt aan wat je graag wilt zien. Wil je de Beemster in één dag bekijken? Of ga je er meerdere dagen op uit? Bij de fietsroutes vind je ook meerdere horecagelegenheden waar je van een lekker hapje en drankje kunt genieten. Bij Fietsverhuur Schermer kun je al een fiets huren voor één dag. Benieuwd welke routes er allemaal zijn en wat de tofste plekken zijn? Vraag ons gerust even naar de beste plekjes in Schermer en de Beemster.

Waar vind ik fietsverhuur in de Beemster?

Je vindt fietsverhuur Beemster in het aangrenzende gebied Schermer. Wanneer je fietsen huurt bij Fietsverhuur Schermer leveren we de fietsen GRATIS* bij jou voor de deur af. Verblijf jij in een Bed & Breakfast in de Beemster, dan kun je daar gewoon lekker blijven zitten. De avond voorafgaand aan de huurperiode leveren wij de fietsen af en de fietsen worden weer opgehaald op de (laatste) dag van de reservering vanaf 19.00 uur.

Op zoek naar fietsverhuur in de Beemster? Reserveer de fietsen dan via onderstaande button.

Direct reserveren
Neem contact met ons op

Vul het reserveringsformulier in