Huur een fiets en ontdek Schermer

Bij Fietsverhuur Schermer huur je gemakkelijk elektrische fietsen om lekker een dagje de mooie omgeving te ontdekken.

Fietsen huren Schermer

Wanneer je een dagje de mooie polder van Noord-Holland wilt verkennen, is het wel zo fijn als je dat op de fiets kunt doen. Fietsen huren in Schermer doe je al vanaf €30,- per dag! Alle elektrische fietsen van Fietsverhuur Schermer zijn van een premium merk en zijn van alle gemakken voorzien. 

Fiets door het prachtige landschap van de droogmakerij, langs de historische molens, gezellige boerderijen en pittoreske dorpjes. Breng tijdens de fietstocht een bezoek aan de Museummolen voor een kijkje in de geschiedenis. 

Vanuit Schermer fiets je zo door naar de Beemster, Waterland en de polder bij Wormer, Jisp en Neck. Met het steuntje in de rug van de elektrische motor vlieg je door het mooie landschap heen. 

De omgeving van Schermer

De Schermer is al in de 17e eeuw drooggelegd door de droogmakerijen. Wanneer je een fiets huurt in Schermer fiets je dus echt door een stukje geschiedenis heen. Stap ook eens af en ontdek de vele molens in het gebied. Sommige molens kun je bezoeken en kun je van onder tot boven bezichtigen. Bekijk hoe de mensen vroeger woonden in de molens en hoe de molen werkt. De molens zijn eeuwenoude iconen en zijn de trots van de Schermer. Met de gehuurde elektrische fiets bekijk je ze allemaal!

Fiets ook eens langs het Land van Leeghwater. Dit prachtige landschap met ontelbaar veel slootjes vormt een mooi contrast met de rest van de Schermer. De Schermer is drooggelegd met geometrische precisie en dat is ook hier zeker te zien.

Zin in een hapje en een drankje? Wanneer je fietsen huurt in Schermer fiets je zo naar alle lekkere horecagelegenheden. Onderweg vind je meerdere restaurants die het waard zijn om binnen te stappen.

Hoe kan ik fietsen huren in Schermer?

Fietsen huren in de Schermer doe je met Fietsverhuur Schermer gemakkelijk en snel. Wij brengen de fietsen de avond van tevoren gratis naar je toe met alles erop en eraan. De volgende ochtend spring je zo op de fiets en kan je meteen de omgeving verkennen. In Schermer is het huren van fietsen een fluitje van een cent.

Reserveer de fietsen 48 uur van tevoren via het reserveringsformulier via onderstaande button. Zien we je snel op de fiets in Schermer?

Direct reserveren
Neem contact met ons op

Vul het reserveringsformulier in